Suomen ElFi Oy:lle uusi toimitusjohtaja 15.8.2011 alkaen

Suurten suomalaisten sähkönkäyttäjien edunvalvojana toimivan Suomen ElFi Oy:n (ElFi) toimitusjohtaja vaihtuu. ElFin nykyisen toimitusjohtajan Antti Koskelaisen siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen on yhtiön hallitus nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi DI Päivi Aaltosen. 

Päivi Aaltonen aloittaa ElFin toimitusjohtajana 15.8.2011 alkaen. Hän siirtyy ElFille Pöyry Management Consulting Oy:ltä, jossa hän on toiminut johtavana konsulttina.

– Olen iloinen, että yhtiön uutena vetäjänä aloittaa laajan ja monipuolisen sähkömarkkina-, viranomais- sekä järjestökokemuksen omaava Päivi Aaltonen. Haluan myös kiittää Antti Koskelaista merkittävästä työstä suomalaisten sähkönkäyttäjien hyväksi viimeisten neljän vuoden aikana ja toivotan hänelle menestystä uusissa haasteissa, sanoo ElFin hallituksen puheenjohtaja Toni Hemminki.

Lisätietoja:

Antti Koskelainen, toimitusjohtaja, p. 040 726 7673
Päivi Aaltonen, toimitusjohtaja 15.8.2011 alkaen, p. 050 374 9569
Toni Hemminki, hallituksen puheenjohtaja, p. 040 549 0347Jäseneksi Suomen sähkönkäyttäjät ry:hyn?